Hotstone massage
i.c.m. Shiatsu

Een Hotstone massage geeft energie, kracht en helpt de gezondheid van de voortplantingsorganen te vergroten.

Aanmelden Aanmelden

Bij een Hotstone massage wordt gebruik gemaakt van basalt stenen die doortrokken zijn van energetische en genezende krachten.

Al duizenden jaren gebruikt men stenen voor healing, vanwege hun krachten en genezende eigenschappen. De basalt steen, die bij een Hotstone massage wordt gebruikt, is doortrokken van energetische en genezende krachten. In moeilijke tijden geeft deze methode je de kracht om door te gaan. Daarnaast helpt het de positieve instelling van je karakter te versterken en negativiteit te verminderen. Basalt wordt gebruikt om de gezondheid van de voortplantingsorganen te verbeteren en om lichamelijke kracht te ontwikkelen.

 

De behandeling

De stenen worden in een heather (au-bain-marie) opgewarmd tot 45 graden en op de inademing op het lichaam geplaatst. Terwijl de stenen op het lichaam hun werk doen, wordt het lichaam op de plekken waar geen stenen liggen behandeld met amandelolie en lavendel en gemasseerd met stenen. Net als bij Shiatsu worden tijdens deze behandeling de meridianen en acupunctuurpunten geactiveerd, wat zorgt voor ontspanning en vitaliteit. Tijdens een Hotstone massage wordt het hele lichaam behandeld inclusief het gezicht, handen, voeten en de organen.