Access Bars®

Access Bars® is een relatief nieuwe vorm van energetische therapie die zorgt voor ontspanning, rust en openheid.

Aanmelden Aanmelden

Ervaar jij stress en prestatiedruk en heb je regelmatig het gevoel dat je de touwtjes van je leven niet meer in eigen handen hebt?

Access Bars® is een relatief nieuwe vorm van energetische therapie welke volgens wetenschappelijk onderzoek door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin je veel kan brengen: rust, openheid en het vermogen om los te laten wat niet (meer) dient en om dingen te veranderen.

 

‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Elke Bar correspondeert met een aspect of gedeelte in je leven, bijvoorbeeld: alle energie van de gedachtes, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad over verdriet is opgeslagen in de ‘verdriet’ Bar.

 

De behandeling

Het behandelen van de bars is een proces waarbij je ontspannen op je rug ligt. De 32 punten worden in verschillende samenstellingen van ongeveer 5 minuten per samenstelling licht aangeraakt, waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien wat je cognitief weet. Je kan dit vergelijken met het defragmenteren van de harde schijf van een computer. Het verwijderen van oude bestanden en ongebruikte programma’s die ruimte innemen en je energiesysteem zwaar en overbelast maken. Dat wat wordt opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt voor meer van wat jij wenst.

 

Het resultaat

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een behandeling meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Soms verdwijnen sommige fysieke en mentale ongemakken al na één sessie. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich drie tot vier weken na de behandeling nog voordoen.

 

Access Bars® wordt toegepast bij

Het is een ongelofelijk effectieve techniek voor vermindering van stress, angst en depressie, het werkt slaap bevorderend en positief bij ADHD, ADD en rusteloosheid. Zelfs mensen met een hersenbloeding, Parkinson en epilepsie kunnen veilig de Access Bars® ervaren, waarbij er na een behandeling vaak verbetering wordt ondervonden in hun gesteldheid. Ook is de behandeling geschikt voor zwangere vrouwen, doordat het zorgt voor ontspanning en zwangerschapskwalen worden aanzienlijk verminderd.

 

Aanmelden Aanmelden